Bryllup hos Ribehøj

Romantisk bryllup

i fantastiske omgivelser

Søger du et romantisk bryllup i stemningsfulde omgivelser, med eksklusiv og uhøjtidelig service, så er Ribehøj tæt ved Ribe i Vestjylland det helt rigtige valg. Ribehøj har en unik placering i Jylland - perfekt til et romantisk bryllup, midt i naturen og tæt på de omkringliggende seværdigheder. Hos Ribehøj er du garanteret et romantisk bryllup, med gourmetmad på et højt gastronomisk niveau og personlig, nærværende service ud over det sædvanlige! Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Unikt bryllup nær Ribe

En de helt særlige begivenheder i folks liv er brylluppet, som de fleste brudepar vil gøre til deres helt eget. Ribehøj har en unik placering midt i naturen, der skaber fantastiske rammer for jeres kommende bryllup. Ribehøj har ikke blot ualmindelige smukke rammer for brudepar med tilknytning til Ribe, men bestemt også for kommende brudepar fra hele landet, der ønsker et bryllup, der i dén grad skiller sig ud fra resten!

Med vores erfaring som bryllupsvært kan I føle dig i trygge hænder, når I ønsker at skabe en uforglemmelig dag. Fra det øjeblik I træder ind af døren hos Ribehøj, gør vi vores absolut yderste for, at jeres bryllup hos os skal blive noget ganske særligt. Vi lytter til jeres ønsker og sørger for at rammerne for festen er i orden – så I kan nyde bryllupsfesten, uden bekymring eller stress.

Bryllupsfesten

Et bryllup hos Ribehøj arrangeres efter jeres individuelle ønsker. Et eksempel på en vellykket bryllupsfest kunne være som nedenstående.

Jeres bryllupsgæster ankommer klokken 17.00, hvor personalet hos Ribehøj står klar med en mousserende velkomst og delikate snacks-anretninger.

Bryllupsgæsterne bliver efterfølgende budt til bords, hvor I nyder en tre- eller fem retters årstidsmenu, hvor retternes historie og sammensætning præsenteres af vores engagerede og kompetente personale.

Alle vine og øvrige drikkevarer afstemmes, således at de passer perfekt til den valgte menu.

Vi serverer kaffe og the med petit fours, og slutter brylluppet af med tallerkenanrettet natmad

Se vores bryllupsmenu i restauranten.

Overnatning efter bryluppet

Vi har flere forskellige typer værelser, hvor det gennemgående udtryk er varme og hyggelige omgivelser.

Vores bjælkeværelser har udsigt til søer og urtehave og er indrettet med naturlige og varme materialer. Værelserne har eget badeværelse, TV, vinbar og overdækket terrasse. Bjælkesuiten på over 50 kvadratmeter er luksus for to med bar-livingområde, vinbar, minibar samt Smart TV med film, serier, pejs og internet. Desuden kingsize seng med indbygget TV og walk in closet. Her finder du romantik i højsædet - intet mindre.

Skal bruden gøre sig klar sammen med brudefølget kan vores pejsesuite på 100 kvm anvendes. Den er indrettet med en wellness afdeling med dobbelt spa og brus, en TV-lounge, pejs, vinbar, walk-in gaderobe samt opvarmet ude jacuzzi. Her oplever du at plads er lig med luksus - lad rolige og varme rammer gøre dig klar til bryllupsdagen! Og så er den klar til brudeparret efter bryllupsfesten.

Gode grunde til at vælge Ribehøj til din bryllupsfest:

  • Hjælpsomme tjenere, der står klar til at tage hånd om jer og jeres gæster gennem hele brylluppet.
  • Romantiske og unikke omgivelser til et bryllup nær Ribe
  • Stort udvalg af gode vine og festretter, skabt med de bedste råvarer, sikrer en fantastisk madoplevelse til bryllupsfesten i vores prisbelønnede gourmetrestaurant.
  • Mulighed for at tage bryllupsbilleder med idyllisk natur og 10.000 kvadratmeter sø som baggrund.

Læs også om konfirmation hos Ribehøj
Læs også om forretningsmøde hos Ribehøj

Vi glæder os til jeres besøg!
Karsten Kjær, Indehaver
Karsten Kjær
Kontakt os

Vil du vide mere om et bryllup hos Ribehøj, er du altid velkommen til at kontakte os.
Ring 7539 8532 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!