Luksuscamping

Camping i Ribe

Luksuscamping i Vestjylland

Er du til luksuscamping og campingoplevelser der huskes, så er Ribehøj i Vestjylland et besøg værd. Ribehøj er ikke en traditionel campingplads, men byder derimod på eksklusiv hotelcamping i inspirende omgivelser. Ud over en enestående naturoplevelse, er Ribehøj camping kendt for lækre camping faciliteter, gourmetmad på et niveau ud over det sædvanlige, samt ægte vestjysk gæstfrihed. Oplev enestående hotelcamping hos Ribehøj i Vestjylland - vi glæder os til dit besøg.

Hotelcamping i Ribe

Ribehøj er beliggende i Vestjylland - i smukke omgivelser tæt ved kongeåen og i behagelig kørselsafstand til byer som Ribe, Esbjerg, Kolding, Vejle og Fredericia. Camping hos Ribehøj er desuden tæt ved Ribe Vikingecenter, Koldinghus, Sønderskov Slot, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg – samt naturligvis Legoland.

Vil du kombinere luksuscamping i Vestjylland med golf, så er Ribehøj Camping perfekt placeret midt mellem Kolding golfklub, Vejen golfklub, Royal Oak, Kaj Lykke golfklub, Esbjerg- og Ribe golfklub. 

Vi hjælper gerne med at sammensætte dit campingophold, så du får det præcist som du ønsker. Hvad enten du er til kulturoplevelser, gourmetoplevelser eller blot ønsker luksuscamping med stemning og gourmetoplevelser i særklasse, så er Ribehøj Camping nær Ribe et godt bud på din næste campingtur!

Camping og gourmetmad

Men Ribehøj er mere end blot Camping i Ribe. Ribehøj tilbyder nemlig hotelcamping for alle sanser. Tæt ved campingfaciliteterne finder du vores gourmetrestaurant, hvor vi laver gourmetmad i høj kvalitet, med udgangspunkt i lokale råvarer og en ambitiøs tilgang til vores håndværk. Det betyder at I kan kombinerer din overnatning i egen campingvogn, med et fire- eller seksretters ophold, som I kan nyde med udsigt over den skønne natur, vores urtehave og søer. Vi kalder det vores forkælelsesophold. Naturligvis med mulighed for at tilvælge morgenmad. 

Luksuscamping - tæt ved Ribe, Kolding og Esbjerg

Ribehøj Camping har en helt unik atmosfære. Her er rolige omgivelser, bjælkehytter, hyggelige rammer og en meget personlig betjening. Luksuscamping når det er bedst. Her kan du campere helt ned til søen, i idylliske og naturskønne omgivelser. Pladserne ligger med direkte udsyn over egne søer samt Ribehøj restaurant. Baderumene er udført i unik bjælkehytte stil og I har mulighed for at tilberede aftensmaden med 10.000 m2 søudsigt, mens ilden knitrer i pejsen. Hos Ribehøj Camping er der naturligvis fri afbenyttelse af vores campingfaciliteter som baderum og internet. Vi garanterer for luksuscamping som du aldrig har oplevet det før.

Læs også om vores gourmetrestaurant
Læs også om vores gourmetophold
Læs også om bryllup i Ribe

Vi glæder os til dit besøg!
Karsten Kjær, Indehaver
Karsten Kjær
Kontakt os

Vil du vide mere om en luksuscamping hos Ribehøj i Vestjylland, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring 7539 8532 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!