Restaurant
Innovativ dansk mad
Med fødderne plantet solidt i den jyske muld, kreerer vi innovative madoplevelser på et højt kulinarisk niveau.
Carsten Kjær, 3. generation
Carsten Kjær

Menu

Efterårsmenu

I vores restaurant serverer vi gastronomiske oplevelser og vine i stemningsfulde omgivelser. Med udgangspunkt i egen urtehave, egnens lokale råvarer og de skiftende årstider, tilbereder vi smagsoplevelser i høj kvalitet. Vi lægger vægt på at skabe en helhedsoplevelse, hvor personlig betjening, kompetent rådgivning og respekt for naturens råvarer er i højsædet.
Bordbestilling nødvendig.

4-retters menu

Snacks-Servering med Bobler

Kulmule, Græskar & Kærnemælk

Fasan, Løg og Tyttebær

Kalv, Beder og Svampe

Blåbær, Æble & Vanilje

Kaffe / The & Sødt

6-retters menu

Snacks-Servering med Bobler

Kulmule, Græskar & Kærnemælk

Fasan, Løg og Tyttebær

Gris, Fennikel og Whiskey

Kalv, Beder og Svampe

Havtorn, Honning og Yoghurt

Blåbær, Æble og Vanilje

Kaffe / The & Sødt

Frokost Retter

Ribehøjs Suppe
DKK 155,-
Ribehøjs Fiskefilet
DKK 165,-
Ribehøjs røget Fanø-laks
DKK 195,-
Ribehøjs Perlehøne
DKK 195,-
Ribehøjs Stjerneskud
DKK 245,-
Ribehøjs Pariserbøf
DKK 245,-
Ribehøjs Vegetarret
DKK 195,-
Ribehøjs Frokost Dessert
DKK 115,-
Ribehøjs Frokost Dessert med Kaffe
DKK 145,-

Ribehøj danner gerne rammen om festlige lejligheder.

Vi tilbyder middagsselskaber fra 17.00 - 23.00 med op til 36 gæster.

Der vælges mellem vores 4-retter eller 6-retters menu.


4-retters menu:

Pris pr. kuvert kr. 750,00

Pris pr. kuvert incl. vinmenu kr. 1.400,00

6-retters menu:

Pris pr. kuvert kr. 950,00

Pris pr. kuvert incl. vinmenu  kr. 1.800,00 

Drikkevarer kan også tilkøbes efter ønske og efter forbrug.

Kontakt os på tlf. 75398532 mellem 8.00 - 15.00 eller send os en mail på info@ribehoej.dk så tager vi en snak om mulighederne


Forespørg
Reserver