Gourmetophold i Jylland

Romantisk ophold

Weekendophold og forkælelsesophold

Søger du et romantisk gourmetophold - med stemningsfulde omgivelser og eksklusiv, uhøjtidelig service, så er Ribehøj tæt ved Ribe i Vestjylland et godt bud på dit næste gourmetophold. Ribehøj har en unik placering i Jylland - perfekt til et romantisk weekendophold eller forkælelsesophold for to, midt i naturen og tæt på de omkringliggende seværdigheder. Hos Ribehøj er du garanteret et romantisk ophold, med gourmetmad og service ud over det sædvanlige.

Romantisk gourmetophold

Er I til et romantisk weekendophold, i helt unikke omgivelser – og med gourmetmad og eksklusiv service som omdrejningspunkt, så vil Ribehøj i Vestjylland ikke skuffe jer. Vi er nemlig eksperter i skønne forkælelsesophold og inspirende weekendophold for to.

Ribehøj er meget mere end et hotel i Ribe. For til trods for at vi ligger tæt på Danmarks ældste by, er vi ikke et hotel i traditionel forstand. Et ophold hos Ribehøj kan nemlig ikke sammenlignes med noget andet. Her får I muligheden for et gourmetophold hvor forkælelse, ro, fordybelse, natur og mad går hånd i hånd. Ribehøj er placeret nær Ribe i Vestjylland - i naturomgivelser tæt ved kongeåen og i kørselsafstand til byer som Ribe, Vejle, Esbjerg, Fredericia og Kolding.

Gourmetophold i bjælkehytter

Fra det øjeblik I træder ind af døren hos Ribehøj gør vi vores yderste for, at jeres weekendophold hos os skal blive noget ganske specielt. Vi har flere forskellige typer værelser, hvor det gennemgående udtryk er varme og hyggelige omgivelser. Arkitekturen hos os er unik, og vi tilbyder blandt andet ophold i de intime bjælkeværelser, luksuscamping samt forkælelsesophold i den overdådige bjælkesuite på over 50 kvadratmeter!

Vores bjælkeværelser har udsigt til søer og urtehave og er indrettet med naturlige og varme materialer. Værelserne har eget badeværelse, TV, vinbar og overdækket terrasse. Bjælkesuiten på over 50 kvadratmeter er luksus for to med bar-livingområde, vinbar, minibar samt Smart TV med film, serier, pejs og internet. Desuden kingsize seng med indbygget TV og walk in closet. Her finder du romantik i højsædet - intet mindre.

Gourmetophold i Jylland

Et romantisk gourmetophold hos Ribehøj byder på gourmetmad i vores prisbelønnede restaurant, hvor vi f.eks. byder på mousserende vin ved ankomsten til jeres værelse, en uforglemmelig fire- eller seksretters menu og vine fra vores omfattende vinkælder om aftenen, afslutning med kaffe og sødt og efterfølgende overnatning i de romantiske bjælkehytter med 10.000 kvadratmeter søudsigt. Dagen efter kan I dykke ned i vores lækre morgenanretning. Vi kalder det vores forkælelsesophold. Læs mere om vores gourmetophold.

Weekendophold i Jylland - romantisk forkælelse ved Ribe

Ribehøj gourmetophold har en helt unik atmosfære. Her er rolige omgivelser, bjælkehytter, hyggelige rammer og en meget personlig betjening. For os er luksus ikke et spørgsmål om antal kanaler på TV’et eller et “all you can eat” ophold. Vi ønsker at give personlig betjening hvor ægte gæstfrihed, udsøgte råvarer og forkælelse er i højsædet. Hos Ribehøj vil vi gøre vores ypperste for at giver jer et uovertruffent forkælelsesophold. Vi glæder os til jeres besøg.

Læs også om vores luksuscamping
Læs også om vores gourmetrestaurant
Læs også om bryllup hos Ribehøj
Læs også om konfirmation hos Ribehøj
Læs også om forretningsmøde hos Ribehøj

Vi glæder os til jeres besøg!
Karsten Kjær, Indehaver
Karsten Kjær
Kontakt os

Vil du vide mere om en gourmetophold hos Ribehøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring 7539 8532 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!