Gourmetrestaurant

Gourmetmad i Jylland

En gourmetoplevelse ud over det sædvanlige

Søger du en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, så er restaurant Ribehøj et godt bud på dit næste restaurantbesøg. Hos Ribehøj severer vi nemlig innovativt gourmetmad med udgangspunkt i lokale råvarer og med stor respekt for kulinariske traditioner. Vi værdsætter høj kvalitet fra jord til bord, og går gerne langt for at give vores gæster en ultimativ gourmetoplevelse.

Gourmetmad i Vestjylland

Ribehøj er beliggende i Vestjylland - i kørselsafstand til byer som Ribe, Esbjerg, Kolding. Ud over at være en oplevelse for de visuelle sanser, er Ribehøj anerkendt for et meget højt kulinarisk niveau og nævnes ofte blandt de bedste restauranter i Jylland. Vores gæster kører gerne langt for smagsoplevelser, og det er ikke unormalt at restauranten er fyldt med gæster fra både Ribe, Esbjerg og Kolding. Selv gæster helt fra Fyn og det sydlige Jylland ser vi jævnligt på hverdagsaftener.

Som en bruger på Tripadvisor skriver: “Vore forventninger blev til fulde indfriet. Super innovativt mad, dejlige omgivelser, kanon service og meget attraktive priser. Ribehøj SKAL simpelthen prøves. Vi bor 60 kilometer fra Ribehøj og kører gerne denne tur igen!”

Så hvad enten du søger en gourmetrestaurant i Esbjerg, i Ribe, eller en restaurant i Kolding, er Ribehøj et godt alternativ. Vi står i hvertfald fuldt inde for madoplevelsen.

 

Gourmetmad med lokale råvarer

Hos Ribehøj laver vi gourmetmad i høj kvalitet, med fokus på lokale råvarer. Mad og vine er serveret i unikke og stemningsfulde omgivelser, og et besøg hos Ribehøj er en gourmetoplevelse du med garanti sent vil glemme. Vores råvarer er overvejende fra lokale leverandører omkring Bobøl nær Ribe, og vi tager i udstrakt grad udgangspunkt restaurantens egen urtehave.

 Vi fortæller desuden meget gerne om madens tilblivelse, inviterer ud i køkkenet så du selv kan følge tilberedelsen af din gourmetmad. Alt sammen med en ærlig og usnobbet tilgang til vores håndværk. Du kan se vores menukort samt vine her.

Læs også om vores luksuscamping
Læs også om vores gourmetophold
Læs også om bryllup hos Ribehøj
Læs også om konfirmation hos Ribehøj

Vi glæder os til dit besøg!
Karsten Kjær, Indehaver
Karsten Kjær
Kontakt os

Vil du vide mere om en gourmetoplevelse hos Ribehøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring 7539 8532 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!