Konfirmationsfest

En vellykket konfirmationsfest

hos Ribehøj

Skal du eller dit barn konfirmeres, så kan Ribehøj ved Ribe skabe de rigtige rammer for en mindeværdig og unik konfirmationsdag. Konfirmationen er en vigtig milepæl i livet, der fejres bedst i de rigtige rammer. Hos Ribehøj tilbyder vi en unik stemning, naturskønne omgivelser og et personale der går langt for at konfirmationen bliver præcist som ønsket.

Konfirmation hos Ribehøj

Storslået natur, gode madoplevelser og engageret personale er grundstenene for en vellykket konfirmationsfest hos Ribehøj. Gennem professionel betjening og varme rammer, sørger vi for at gæsterne får en god oplevelse med “begge ben på jorden”.

Vi er kendt for vores nærværende og dygtige personale og vores fokus på personlig service. Vi lytter til jeres ønsker og sørger for at rammerne for dagen er i orden – så I kan nyde konfirmationsfesten helt uden bekymring og stress.

Konfirmationsmiddagen

Når konfirmationsgæsterne ankommer efter kirken, står vi klar med en mousserende velkomst og snacks anretninger.

Gæsterene sættes til bords, hvor de vil nyde en tre-retters menu inklusiv tilhørende mellemretter, hvor retternes baggrund og sammensætning præsenteres af vores kompetente tjenere og køkkenpersonale. Ved hovedretten bliver der naturligvis tilbudt 2. gang.

Konfirmationsmenuen bliver sammensat innovativt af lokale råvarer fra omkringliggende producenter. Retterne komponeres så alle kan være med og med den gode smag i højsædet. Konfirmanten har naturligvis selv indflydelse på sammensætningen af menuen.

Efterfølgende serverer kaffe og the med chokolade.

Pris pr. kuvert: kr. 495,-

Kuvertpris er inkl. velkomst, tre-retters konfirmationsmenu samt kaffe og the efter middagen. Drikkevarer herudover afregnes efter forbrug.

Gode grunde til at vælge Ribehøj til din konfirmationsfest:

  • Hjælpsomme tjenere, der står klar til at tage hånd om jer og jeres gæster gennem konfirmationsdagen.
  • Fokus på innovative kvalitetsretter, skabt med de bedste råvarer, der sikrer en enestående  madoplevelse til festen i vores prisbelønnede restaurant.
  • Mulighed for at tage konfirmationsbilleder med skøn natur og 10.000 kvadratmeter sø som baggrund.

Læs også om bryllup hos Ribehøj
Læs også om forretningsmøde hos Ribehøj

Vi glæder os til jeres besøg!
Karsten Kjær, Indehaver
Karsten Kjær
Kontakt os

Vil du vide mere om konfirmation hos Ribehøj, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring 7539 8532 eller benyt kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!