Seværdigheder

Oplevelser nær os

Ribehøj ligger i hjertet af Jylland. Langt fra stress og jag – men tæt på naturen og spændende oplevelser. Oplev den imponerende natur ved Nationalpark Vadehavet, besøg Danmarks ældste by – Ribe, tag på shoppingtur til Esbjerg, tag til Legoland eller spil golf på en af områdets mange spændende golfbaner. Vi tager os gerne tid til at hjælpe med planlægningen og giver gode råd til dine udflugter.

Golfpladser i området

royal oak
Royal Oak

Golfbanen Royal Oak med 18 huller er i absolut særklasse og opbygget efter internationale standarder med store greens og mange bunkers. Royal Oak's beliggenhed i let kuperet terræn ned mod Jels Nedersø og tæt ved skov gør den til den perfekte parkbane.

Besøg royaloak.dk
kajlykkegolf
Kaj Lykke Golfklub

Kaj Lykke Golfklubs bane er en reel og udfordrende 18 hullers bane for alle spillere. En grøn bane i smuk natur hvor Bramming Å og Sneum Å mødes. Terrænet veksler fra beplantet område til åbent engareal. Der spilles ofte over søer og vandløb. Bortset fra tilføjelse af beplantning og et par vandhuller, er der ikke ændret på naturen, der er typisk vestjysk med store vidder og høj himmel.

Besøg kajllykkegolfklub.dk
ribegolf
Ribe Golf Klub

Ribe Golf Klub er smukt beliggende 8 km sydøst for Ribe. Ribe er Danmarks ældste by med en enestående atmosfære. Naturens eget layout er udnyttet bl.a. er fairwaybunkeren på 18. hul et naturligt ”læhul” i skrænten, hvor markens dyr tidligere søgte læ for vestenvinden.

Besøg ribegolfklub.dk
vejengolf
Vejen Golfklub

Hos Vejen Golfklub går ingen forgæves, der er gode oplevelser og golf for alle. Spil på 18-huls banen er en meget spændende og udfordrende oplevelse for såvel lav- som højhandicapspilleren. Spil på Akademibanen, en udfordrende og ratet 9 hullers bane med kuperede greens. Bruges også som pay & play bane og betegnes som en af Danmarks bedste i denne kategori.

Besøg vejengolfklub.dk
egk
Esbjerg Golfklub

Esbjerg Golfklub er Danmarks tredjeældste golfklub, stiftet i 1921. Den har skiftet placering flere gange, senest fra Nørreskoven til Marbæk. Esbjerg Golfklub råder over to 18-huls baner, hvoraf Marbæk-banen er den mest kendte.

Besøg egk.dk
holstedgolf
Holsted Golfklub

Banen ligger i et meget naturskønt område med to meget forskellige 9 hullers sløjfer. De første 9 huller er præget af den tidligere juletræsplantage, hvilket i høj grad udfordrer spillerens præcision. Flere af banens sværeste huller er således at finde på de 9 skovhuller. I modsætning hertil er de sidste 9 huller anlagt i et åbent og letkuperet terræn, som indbyder til mere angrebsivrig golf.

Besøg holstedgolfklub.dk/
koldinggolf
Kolding Golfklub

Kolding Golf Club er en smuk park/skov bane der i sæsonen 2006 blev re-designet af Line Mortensen og opdateret til de nyeste USGA krav. Kom og oplev de spændende forandringer - du vil opleve en helt ny bane hvor vi stadigvæk har bevaret den hyggelige atmosfære og følelsen af "gamle" og stolte traditioner

Besøg kgc.dk