Seværdigheder

Oplevelser nær os

Ribehøj ligger i hjertet af Jylland. Langt fra stress og jag – men tæt på naturen og spændende oplevelser. Oplev den imponerende natur ved Nationalpark Vadehavet, besøg Danmarks ældste by – Ribe, tag på shoppingtur til Esbjerg, tag til Legoland eller spil golf på en af områdets mange spændende golfbaner. Vi tager os gerne tid til at hjælpe med planlægningen og giver gode råd til dine udflugter.

Byer i området

RibeDomkirke580
Ribe

Danmarks ældste by, Ribe, har alle dage tiltrukket besøgende fra nær og fjern. Engang kom de for at handle på vikingernes markedsplads. I dag kommer de for at opleve atmosfæren i byen, de historiske gader og de mange museer og seværdigheder. Ribe er endda blevet kåret som Europas smukkeste lille by.

Besøg visitribe.dk
koldinghus
Kolding

Design er en del af byen og en bydel i Kolding. Her finder I Designskolen Kolding og kunstmuseet Trapholt. Ved Kolding Å ligger Design City Kolding i tilknytning til Syddansk Universitet, som er blevet en designby i byen. Desuden har Kolding stribevis af små designvirksomheder og gallerier, der fuldender indtrykket af Kolding som et arnested for design, kunst og arkitektur.

Besøg visitkolding.dk
mennesket ved havet
Esbjerg

Esbjerg kan tilbyde sine gæster flot kunst og arkitektur, spændende museer og ikke mindst enestående natur takket være byens beliggenhed lige ved Nationalpark Vadehavet.

Besøg visitesbjerg.dk
miniland legoland billund
Billund

Billund-området byder på natur, kultur og attraktioner. I Billund venter super sjove oplevelser for hele familien i Legoland, Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia samt i naturen.

Besøg visitbillund.dk
vejen
Vejen

Kongeåstien og Hærvejen krydser hinanden i Vejen Kommune. Her er flotte udsigter, rig og varieret natur og mange kulturhistoriske seværdigheder. Der er mange oplevelser at få, hvadenten I vil på aktiv ferie eller helt enkelt bare vil nyde freden og roen i skøn natur.

Besøg visitvejen.dk